Animátor munka (Görögország, Ciprus) - sport állás, sport munka

...vagy akár Egyiptom. Az animátorok 4-5 csillagos szállodákban dolgoznak, feladatuk a vendégek szórakoztatása, gyerekfoglalkozások, sportprogramok szervezése és levezénylése, esténként showműsorok szervezése. A 2014-as szezonra ciprusi, görögországi és egyiptomi 4-5 csillagos szállodákba keresünk animátorokat.

MÁR VÁRJUK A JELENTKEZÉSEKET A 2014 MÁRCIUS - OKTÓBERI SZEZONRA.

Személyes találkozó partnerünkkel 2014 márciusában, utána telefonos 2. körös interjúra van lehetőség. Ha életvidám típus vagy, mindig feltalálod magad és tudsz nyelveket, akkor akár tapasztalat és szakképesítés nélkül is felvesznek, ugyanis képzést biztosítanak!

Elvárások:
- aktív, pörgős, magabiztos személyiség, aki nem fél megszólítani embereket
- jó kapcsolatteremtő képesség - felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt
- folyékony NÉMET ÉS ANGOL nyelvtudás, minden plusz nyelv ismerete (pl. orosz, lengyel) előnyt jelent
- csak ANGOL nyelvtudással is van esély a jelentkezésre, amennyiben van valamilyen az animáció szempontjából releváns tapasztalat gyerekekkel (au pair, gyerekfoglalkozások tartása, gyermekedző) vagy szórakoztatásban (tánctudás, énektudás színpadi előadó képesség, színészkedés, stb.)
- jó szervezési képességek
- vonzalom a sportok iránt - lehetőleg tapasztalat is
- korhatár: 18-30 év
- 4-6 hónapos munkavégzés vállalása

Munkakörök: sportanimátor, gyerekanimátor, all round animátor
Részletesebb visszajelzést, tapasztalatokat olvashatsz két animátorunktól. A szállás és teljes ellátás ingyenesen biztosított, így akár teljes fizetésedet félre tudod rakni. Ezen felül havi 500 eurós (nettó) fizetés esetén az oda-vissza utat a munkáltató állja, míg havi 600 eurós fizetés esetén a utazás önköltséges.

Munkába állás: 2014 április-május, a minimum munkavállalás 4 hónap.

Ajánlott kezdőtőke: kb. 100 000 Ft, mely szinte teljes egészében a visszaigényelhető a munka után.

Személyes találkozó partnerünkkel 2014 márcisában, így amennyiben érdekel a lehetőség, akkor minél hamarabb küldj egy angol / német nyelvű fényképes önéletrajzot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Kérjük, hogy a jelentkezés során vegyék figyelembe, hogy csak olyan jelentkezőket tudunk elhelyezni, akik min. KÖZÉPFOKÚ nyelvtudással rendelkeznek. A többkörös állásinterjúk magyarországi irodáink valamelyikében folynak, így külföldön tartózkodó jelentkezőknek nem tudunk segíteni.

Irodáink:


Budapest: 06 1 203 5833
Debrecen: 06 30 607 1650
Csíkszereda:+40-266-312-111

Munkavégzés helye:

Külföld

Pozíció területe(i):

  • Szakmunka
  • Egyéb szakmunka

Jelentkezés módja:

Euwork - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Töltődés...
Töltődés...