Részlegvezető, Decathlon - sport állás, sport munka

Csatlakozzon részlegvezetői csapatunkhoz és építse fel saját üzletét az alapoktól: Munkaerő felvétel, saját csapatának képzése és irányítása, kereskedelmi tevékenységének megtervezése és a készlet kezelése a jól jövedelmező üzlet érdekében. Ez nem egy kilenctől ötig tartó irodai munka, ezért rengeteg energiára valamint a kétkezi munka szeretetére lesz szüksége ebben a vásárlóközpontú környezetben. Cserébe rengeteg képzésen vehet részt és nagyszerű gyakorlati tapasztalatot szerezhet, komoly felelősséget kap, versenyképes fizetést, valamint juttatáscsomagot és egy sportközeli állás előnyeit. Most itt a nagyszerű alkalom, hogy csatlakozzon csapatunkhoz, mert a jelen részlegvezetői közül kerülnek ki a majdani áruház igazgatók, regionális igazgatók és az ő feletteseik.

A profil részletes adatai

Szenvedélyes sportrajongó, jó francia vagy angol nyelvtudással (részben a munka nyelve). Rendelkezik felsőfokú végzettséggel vagy hasonló területen szerzett tapasztalattal; menedzseri pályán képzeli el jövőjét. Dinamikus csapatjátékos, jó szervezőkészséggel és erős felelősségtudattal rendelkezik. Gondolkodásában vevőközpontú és nap mint nap úgy hozza meg döntéseit, mint egy felelős vállalatvezető. Képzési programunknak köszönhetően Ön folyamatosan fejlődik, ezáltal újabb és újabb felelősségkörökkel gyarapíthatja tevékenységét.

Jelentkezni itt: http://recruitment.decathlon.com/candidate/candidate/searchOpportunities.do?brand=decathlon&fromMenu=true#~%2Fcandidate%2Fcandidate%2FshowOpportunityDescForUser.do_1

Töltődés...
Töltődés...